Pjeskarenje na terenu

Možemo brzo odgovoriti na vaš zahtjev s obučenim timovima za miniranje.

Pijesak na terenu:

Naručite pjeskarenje na terenu

Trebate kvalitetno pjeskarenje na terenu? Na vašoj lokaciji? Ispunite obrazac u nastavku. Kontaktirat ćemo Vas u roku od 24 sata radnim danom.

U slučaju hitne pomoći nazovite nas na 041 671 002.

Pristupačnost u cijeloj zemlji

Pjeskarenje na terenu

Problem i opća panika jer je davatelj koji nudi rješenje za vaš problem na drugom kraju zemlje? Vi, naravno, ne možete oduzimati i premještati područja na drugu stranu. Oni se nalaze upravo ovdje i bit će potrebno pronaći pravo rješenje. Ovdje dolazimo jer se trudimo da se što više približimo našim kupcima. Mislimo na vas, pa ćemo se odvesti na drugi kraj zemlje ako treba.

Što možemo brusiti u polju?

  • pjeskarenje metalnih ili drvenih konstrukcija,
  • uklanjanje grafita i žvakaćih guma,
  • čišćenje fasada ili litica,
  • čišćenje bazena i vodenih površina,
  • pjeskarenje industrijskih strojeva,
  • pjeskarenje javnih površina, spomenika, kipova.

Lideri u Sloveniji

Pjeskarenje na terenu jedna je od usluga po kojoj smo vodeći u Sloveniji. Naime, imamo mobilnu jedinicu za pjeskarenje, koja je opremljena vlastitim kompresorom, strojem za pjeskarenje i dovoljnom količinom medija za pjeskarenje. S mobilnom jedinicom dolazimo na teren i obavljamo najzahtjevnije usluge autonomno, bez povezivanja na vanjski izvor energije.

Opremljen za najzahtjevnije radove miniranja na terenu

Jedna smo od rijetkih tvrtki koja na terenu može izvesti najzahtjevnije radove miniranja s kompresijom do 14 bara. Istina, nalazimo rješenje i za najzahtjevnije!

Zašto Blast Tehnik?

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.