Opći uvjeti

Obavijesti

Informacije na ovoj internetskoj stranici dostupne su “kakve jesu” i bez jamstva bilo koje vrste, izričitog ili impliciranog, što bez ograničenja uključuje propisana jamstva o primjerenosti za prodaju, sukladnosti za određenu namjenu ili prava za zaštitu od kršenja od strane treće strane. Iako se trudimo oko točnosti i potpunosti danih informacija, one mogu sadržavati greške i netočnosti. Blast Tehnik ni na koji način neće biti odgovoran za bilo kakvu posebnu, posrednu ili posljedičnu štetu koja se odnosi na ovaj materijal, osim u slučaju teškog nemara ili namjernog lošeg ponašanja. Svrha ove internetske stranice je ilustrativne prirode. Fotografije na internetskoj stranici mogu sadržavati određene elemente koji nisu dio standardne opreme, odnosno prikazuju proizvode koji nisu dostupni na svim tržištima. Proizvodi se mogu razlikovati u pogledu tehničkih specifikacija i komercijalnih detalja te u odnosu na posebne propise. Preporučujemo vam da se za detaljnije informacije prije kupnje uvijek obratite tvrtki Blast Tehnik i dogovorite detalje.

Iako redovito prati internetsku stranicu, tvrtka Blast Tehnik nije odgovorna za sadržaj vanjskih poveznica. Sadržaj na tim stranicama isključiva je odgovornost operatera internetskih stranica na koje vode poveznice s naših internetskih stranica.

Autorska prava

Copyright © Blast Tehnik d.o.o., Novo mesto, Slovenija. Sva prava pridržana. Tekst, slike, grafike, audio datoteke, animacije, video datoteke i njihov raspored na internetskim stranicama Blast Tehnik podliježu autorskim pravima i drugim oblicima zaštite intelektualnog vlasništva. Reprodukcija i distribucija tih materijala u komercijalne svrhe te njihova izmjena ili objavljivanje na drugim internetskim stranicama nisu dopušteni. Neke internetske stranice tvrtke mogu sadržavati slike, čija autorska prava pripadaju trećim stranama.

Robne marke

Ukoliko nije drugačije navedeno, sve marke prikazane na ovim internetskim stranicama su predmet zaštićene robne marke društva Blast Tehnik, što posebno vrijedi za znakove, nazive modela, logotipove i simbole.

Bez licenci

Društvo Blast Tehnik željelo je izraditi inovativnu i informativnu internetsku stranicu. Nadamo se da ćete i vi biti impresionirani našim kreativnim naporima. Međutim, molimo vas da poštujete činjenicu da Blast Tehnik mora zaštititi svoje intelektualno vlasništvo, uključujući patente, zaštitni znak i autorska prava. Ovime ste obaviješteni da niti ova internetska stranica niti bilo koji sadržaj na njoj nikome ni na koji način ne dodjeljuju, odnosno osiguravaju licence za intelektualno vlasništvo društva Blast Tehnik.

Zaštita podataka

Zaštita podataka i sigurnost nam mnogo znače. Vaše podatke prikupljamo u skladu s relevantnim zakonskim zahtjevima. Prilikom korištenja naših usluga možemo vas zatražiti da nam dostavite vaše osobne podatke. Vaše davanje takvih informacija je dobrovoljno. Vaše osobne podatke koristimo u skladu sa zakonima o zaštiti osobnih podataka. Osobni podaci na ovoj internetskoj stranici koriste se kao dio sklapanja ugovora i za obradu vaših zahtjeva. Vaše podatke sakupljamo i primjenjujemo u cilju savjetovanja, oglašavanja i istraživanja tržišta i to samo uz vaš izričiti pristanak. Pristankom na korištenje vaših podataka u gore navedene svrhe ujedno ste suglasni da podatke mogu koristiti i navedene treće strane. Vaše podatke tako možemo proslijediti trećim stranama. U suprotnom, nećemo proslijediti vaše podatke trećim stranama. Svoj pristanak možete opozvati u bilo kojem trenutku za buduće aktivnosti.

Detaljnije informacije dostupne su na obrascu za pristanak koji se prikazuje prilikom prijave na naše marketinške usluge.

Pravo na informacije

U skladu sa zakonodavstvom, možete u bilo kojem trenutku besplatno zatražiti informaciju o tome jesu li podaci pohranjeni i, ako je odgovor potvrdan, i informacije o tome koji se podaci povezani s vama osobno ili vašim pseudonimom pohranjuju.

Brisanje i ispravljanje podataka

Naravno da ćemo na zahtjev sve podatke koje imamo o vama odmah obrisati ili ispraviti u skladu s odgovarajućim zakonskim propisima. U tom slučaju nam, molimo, pišite na [email protected]

Korisnički podaci

Kada posjetite našu internetsku stranicu, vaša IP-adresa, internetska stranica koja vas je uputila na nas i detalji o internetskim stranicama koje ste posjetili na našem web-mjestu automatski se spremaju zajedno s datumom i trajanjem vaše posjete, i to isključivo u svrhu dobivanja statističkih podataka. S tim podacima nemamo pristup vašim osobnim podacima. Statističko vrednovanje tih podataka provodi se samo u anonimnom obliku.

Korištenje kolačića

Prikupljamo i pohranjujemo podatke za marketing i optimiranje na ovoj internetskoj stranici. Pri tome se mogu koristiti kolačići. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju lokalno u predmemoriju internetske stranice na internetskom pregledniku posjetitelja. Kolačići omogućuju ponovnu identifikaciju internetskog preglednika. Sakupljeni podaci neće se koristiti za identifikaciju posjetitelja internetske stranice bez njegovog/njezinog prethodnog pristanka, te se neće kombinirati s osobnim podacima koji se odnose na osobu na koju se pseudonim odnosi. Svoj pristanak za prikupljanje i pohranu podataka možete opozvati u bilo kojem trenutku u budućnosti.

Kolačići koje koristimo:

Ime: _ga, _gid
Vrsta: Vlastiti, trajan
Svrha: razlikovati korisnike i omogućiti analitiku

Naziv: XSFR-TOKEN
Vrsta: Vlastiti, trajan
Svrha: Koristi se za zaštitu korisnika od CSRF napada

Naziv: Viewed_cookie_policy
Vrsta: Vlastiti, trajan
Svrha: Koristi se za identifikaciju korisnika koji su pregledali politiku kolačića

Korištenjem ove internetske stranice pristajete na našu upotrebu kolačića. Ukoliko ne želite dopustiti korištenje kolačića, promijenite postavke u svom pregledniku.

Blast Tehnik d.o.o.

Pod Trškom gorom 95
8000 Novo mesto
(07) 33 24 523
[email protected]

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.