Kvaliteta i zaštita okoliša

Rukom pod ruku

Poslujemo u skladu sa standardom ISO 9001 (2015) i ispunjavamo najviše zahtjeve kvalitete za obradu svih vrsta površina.

Kontinuiranim razvojem i unaprjeđenjem našeg sustava kvalitete, od 2009. godine usmjereni smo na 100 % zadovoljstvo naših kupaca.

glavne smjernice

certifikati

Za povećanje kliknite na željeni certifikat.

Zaštita okoliša

U tvrtki Blast Tehnik svjesni smo da s našim aktivnostima možemo pozitivno utjecati na zaštitu okoliša. Svaki projekt rješavamo uz minimalni utjecaj na okoliš, stoga za naručitelja pripremamo i dokumentiramo postupak iz kojeg je vidljiv utjecaj na okoliš.

Smanjujemo štetne utjecaje na okoliš

Kontaktirajte nas

Kako vam možemo pomoći?

Upravljanje otpadom

Uključeni smo u sustav evidentiranja gospodarenja otpadom, u skladu s kojim provodimo mjere za sprječavanje i smanjenje nastajanja otpada (certifikat 112117 – Ministarstvo za infrastrukturu i prostor Republike Slovenije).

Poštujemo sve važeće propise na području kvalitete, zdravlja, sigurnosti i okoliša. Dobili smo odgovarajuće dozvole, suglasnosti, registracije i potvrde. Poslujemo u skladu sa standardom ISO 14001:2015, koji nam daje smjernice kako obuhvatiti sve aspekte poslovanja za smanjivanje utjecaja na okoliš.

Odgovornost i predanost

Preuzimamo odgovornost prema društvenim, ekološkim i etičkim standardima te na taj način uvodimo načela održivog razvoja u svoje poslovanje.

Posvećeni smo stalnom poboljšavanju učinkovitosti na području zdravlja, sigurnosti i zaštite okoliša.

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.