Smeđi korund

Odabir prikladnog abrazivnog medija od najveće je važnosti za učinkovito pjeskarenje. Pravilnim izborom značajno ćete smanjiti trošak potrošnje abraziva i osigurati dulji vijek trajanja vaše opreme za pjeskarenje.

Abrazivna čvrstoća

0

9,0 - 9,2 Mohs

12

OBLIK oštar

PAKIRANJE torba

CIJENA: 53,38 € / 25 kg

*Cijena je informativnog karaktera i ne uključuje troškove dostave. Za veće količine i konkretnu ponudu pošaljite upit u nastavku.

Pošaljite upit

Značajke i prednosti

  • smeđi korund ima dug životni vijek i široku primjenu:
    • za čišćenje glave cilindra, ventila, klipova u automobilskoj industriji
    • za čišćenje lopatica turbina u zrakoplovnoj industriji
    • za natpise i natpise na spomenicima
    • za čišćenje i pripremu lima
    • za pripremu površine za slikanje
    • u industriji ukrasnog stakla
    • za čišćenje cijevi i cjevovoda
  • vrlo tvrda, izdržljiva, najčešće korištena abrazivna sredstva
  • za višestruku upotrebu
  • ekološki prihvatljivo
  • smeđi korund ima nizak sadržaj željeza
Dostupne veličine zrna u mikronima i milimetrima
OSO 8 2000-2800 Jug 2 – 2,8 mm
OSO 10 1700-2360 Jug 1,7 – 2,36 mm
OSO 12 1400-2000 Jug 1,4 – 2 mm
OSO 14 1180-1700 µg 1,18 – 1,7 mm
OSO 16 1000-1400 Jug 1 – 1,4 mm
OSO 20 850-1180 Jug 0,85 – 1,18 mm
OSO 24 600-850 µg 0,6 – 0,85 mm
OSO 30 500-710 µg 0,5 – 0,71 mm
OSO 36 425-600 µg 0,425 – 0,6 mm
OSO 40 355-500 µg 0,355 – 0,50 mm
OSO 46 300-425 Jug 0,300 – 0,425 mm
OSO 54 250-355 Jug 0,25 – 0355 mm
OSO 60 212-300 Yug 0,212 – 0,30 mm
OSO 70 180-250 µg 0,180 – 0,25 mm
OSO 80 150-212 µg 0,150 – 0,21 mm
OSO 90 125-180 µg 0,125 – 0,18 mm
OSO 100 106-150 µg 0,106 – 0,15 mm
OSO 120 90-125 µg 0,09 – 0,10 mm
OSO 150 63-106 µg 0,063 – 0,106 mm
OSO 180 53-90 µg 0,053 – 0,090 mm
OSO 220 54-75 µg 0,054 – 0,075 mm
Kemijski sastav
Al2O3 95,00%
TiO2 2,70%
SiO2 0,90%
Fe2O3 1,00%
CaO 0,10%
MgO 0,30%

Primjeri korištenja

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.