Suhi led i soda u alatničarstvu

Suhi led i soda u alatničarstvu

Vatra i led na jednom mjestu

Alati za lijevanje (plastika, guma, metali) vrlo su skupi i precizni proizvodni elementi. Zahtijevaju pažljivo rukovanje i preciznost u rukovanju. Unatoč svojoj trajnosti, redovito održavanje i obnova ne mogu se izbjeći.

Soda u alatničarstvu

Postavlja li se i vama sljedeće pitanje?

Pjeskarenje sodom smo primijenili odmah nakon zaustavljanja proizvodnje

Prikaz primjera:
Uklanjanje premaza protiv prianjanja odljevaka. Upotreba sode i suhog leda na alatima za lijevanje komponenata motora u automobilskoj industriji (aluminijski odljevci).

Za proces obrade pjeskarenja sodom tj. čišćenja suhim ledom, naručitelj je postavio sljedeće zahtjeve:

Usporedba primjene sode i suhog leda:

Soda u alatničarstvu

SUHI LED:

Zašto Blast Tehnik?

NAŠE USLUGE

ZANIMA VAS VIŠE?

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na vaše pitanje.

BUDITE PRVI!

Prijavite se na naše vijesti i budite ispred konkurencije s najnovijim informacijama o površinskoj obradi.

PROČITAJTE VIŠE

Blast Tehnik lasersko čišćenje izvodi pomoću lasera Netalux. Pored usluga i strojeva, Blast Tehnik nudi održavanje i servis uređaja za lasersko čišćenje.
Stroj za pjeskarenje za skidanje srha s plastičnih proizvoda Linear Tumble Belt. Uređaj za pjeskarenje plastike s plastičnim medijima za pjeskarenje. Antistatički sustav sprječava lijepljenje medija na proizvode.
Desetljeća terenskih iskustava su nam omogućila izgraditi VRHUNSKI stroj za čišćenje suhim ledom PO MJERI KORISNIKA.
Planiranje preventivnih isključivanja je troškovno učinkovitije i sigurnije. Neplanirani ispadi u proizvodnji se naime događaju u neprimjerenim trenutcima, uzrokuju dugotrajne zastoje i visoke troškove te često zahtijevaju zamjenu opreme.
Predstavit ćemo se na Međunarodnom sajmu BIAM & WELDING u Zagrebu, Hrvatska. Posjetite nas od 26-29. travnja 2022. (10-18 sati) u dvorani 8A, na izložbenom prostoru 30.
Blast Tehnik IBS usisni sustavi su prikladni za usisavanje različitih medija (prašina, zapaljiva prašina, uljne pare, dim...). IBS usisni sustavi mogu se ugraditi u nove i postojeće proizvodne linije.

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.