Pridružite nam se na sajmu BIAM & WELDING

Pridružite nam se na sajmu BIAM & WELDING

Predstavit ćemo se na Međunarodnom sajmu BIAM & WELDING u Zagrebu , Hrvatska.

Posjeti nas između 26-29 travnja 2022. (10-18 sati) u dvorani 8A, na izložbenom prostoru 30.

Ohladite svoje piće!

Naši strojevi nisu samo najučinkovitiji za uklanjanje tvrdokorne prljavštine. Ovoga puta napravili smo posebnu sajamsku verziju stroja za čišćenje suhog leda koji će rashladiti vaše piće . Kako? Posjetite naš izložbeni prostor i vidjet ćete!

Demo laserskog čišćenja

Da biste vidjeli lasersko čišćenje ne trebate kacigu i penjačku opremu , mi ćemo se prilagoditi vama i ovoga puta prikazati čišćenje na sajmištu.

Najsuvremenija profesionalna oprema za miniranje

Sve od standardne opreme za miniranje do namjenski izrađenih automatskih strojeva za profesionalnu upotrebu 24 sata dnevno.

Nabavite si besplatnu kartu

Osigurali smo nekoliko besplatnih ulaznica za posjet sajmu BIAM & ZAVARIVANJE u Zagrebu. Javite Meti o svom sudjelovanju jer je broj ulaznica ograničen.

Događaji na sajmu u slikama

NAŠE USLUGE

ZANIMA VAS VIŠE?

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na vaše pitanje.

BUDITE PRVI!

Prijavite se na naše vijesti i budite ispred konkurencije s najnovijim informacijama o površinskoj obradi.

PROČITAJTE VIŠE

Blast Tehnik IBS usisni sustavi su prikladni za usisavanje različitih medija (prašina, zapaljiva prašina, uljne pare, dim...). IBS usisni sustavi mogu se ugraditi u nove i postojeće proizvodne linije.
Rješenja za periodično i generalno održavanje RTO & RCO sustava. "0" emisija i optimalna energetska učinkovitost. Održavanje RTO sustava nudimo gotovo u čitavoj Europi!
Pjeskarenje na terenu je svestrana i učinkovita tehnologija obrade površine za uklanjanje boje, hrđe i nečistoća te pripremu površina za daljnju antikorozivnu zaštitu (lakiranje, pocinčavanje, metalizacija, gumiranje...) ili postizanje željene konačne strukture.
Čišćenje suhim ledom omogućuje vam smanjenje zastoja u proizvodnji i višu kvalitetu proizvoda. Proces je brz, bez primjene vode i kemikalija.
Čišćenje grijača je najbolje rješenje za održavanje vašeg sustava grijanja. Tehnologijom čišćenja suhim snijegom potpuno i bez oštećenja očistimo vaše grijače. Na taj način osiguravamo besprijekorno čisto saće i optimalno iskorištavanje toplinske energije.
Predstavljamo industrijski usisivač (filtar) prašine EXTRACTOR 4 / 6-10,000 HIGH. To je proizvod iz obitelji IBS Filtriranje & Separacija Blast Tehnik. Omogućuje učinkovito odsisavanje u primjenama: PRAŠKASTO LAKIRANJE i TEFLONIZACIJA.

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.