Profesionalno ergonomsko mobilno dizalo za čiste sobe

Profesionalno ergonomsko mobilno dizalo za čiste sobe

Za poznatog klijenta u farmaceutskoj proizvodnji osigurali smo pokretno dizalo (2 komada) za primjenu u čistim sobama. Riječ je o fleksibilnoj opremi prilagođenoj specifičnim potrebama i željama (custom made).

Mobilno dizalo za upotrebu u farmaceutskoj, kemijskoj i prehrambenoj industriji

Hvataljke mobilnih dizala prilagođene su potrebama kupca, za podizanje kolutova folije različitih masa i dimenzija. U proizvodnji mobilnih kolica primijenili smo nehrđajući čelik AISI304/316L. Kao stručnjaci za pjeskarenje osigurali smo zahtijevanu hrapavost površine (Ra<1,6 µm).

Primjena u čistim sobama

Kako je riječ o primjeni dizala u čistim sobama, oba smo prilagodili za jednostavno čišćenje i održavanje. To znači da smo, uz zahtijevane materijale, koristili i sustav podizanja, vođenja i manevriranja koji ne dopušta prianjanje nečistoća te je jednostavan za čišćenje. Održavanje i čišćenje mobilnih dizala moguće je prema standardima propisanim za korištenje u čistim sobama u farmaceutskoj industriji.

Da je uređajem jednostavno i korisniku prilagođeno upravljati, svjedoče i komentari korisnika koji su pohvalili iznimnu odzivnost, jednostavno rukovanje te opću primjenu i učinkovitost obaju mobilnih dizala.

VIDEO: Sastavljanje modularnih hvataljki za pokretno dizalo

Prilagodbe prema želji naručitelja

Osim navedenih dizala po narudžbi, koje smo osigurali naručitelju, nudimo i druge prilagodbe prema Vašim željama i potrebama. Tako možemo osigurati izvedbu dizala za primjenu u EX prostorima, prilagoditi hvataljke za različite operacije i primjene. Ovisno o vašim željama i potrebama, možemo omogućiti korištenje pokretnog dizala za podizanje raznih tereta (folije, alati, bačve, kontejneri, palete, procesni alati…).

Modularni dizajn hvataljki

Moguće je izraditi i pokretno dizalo s različitim hvataljkama. To znači da jedno dizalo možete primjenjivati za nekoliko različitih zadataka. Naime, omogućujemo brzu i jednostavnu izmjenu alata na mjestu primjene dizala.

Mobilno dizalo

U slučaju da imate pitanja ili i sami trebate rješenje za podizanje i premještanje, kontaktirajte nas putem niže navedenih informacija. Rado ćemo proučiti vaš problem i ponuditi vam najbolje moguće rješenje.

Vidi također MOBILNA DIZALA I MANIPULATORI.

NAŠE USLUGE

ZANIMA VAS VIŠE?

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na vaše pitanje.

BUDITE PRVI!

Prijavite se na naše vijesti i budite ispred konkurencije s najnovijim informacijama o površinskoj obradi.

PROČITAJTE VIŠE

Blast Tehnik lasersko čišćenje izvodi pomoću lasera Netalux. Pored usluga i strojeva, Blast Tehnik nudi održavanje i servis uređaja za...
Stroj za pjeskarenje za skidanje srha s plastičnih proizvoda Linear Tumble Belt. Uređaj za pjeskarenje plastike s plastičnim medijima za...
Desetljeća terenskih iskustava su nam omogućila izgraditi VRHUNSKI stroj za čišćenje suhim ledom PO MJERI KORISNIKA.
Planiranje preventivnih isključivanja je troškovno učinkovitije i sigurnije. Neplanirani ispadi u proizvodnji se naime događaju u neprimjerenim trenutcima, uzrokuju dugotrajne...
Predstavit ćemo se na Međunarodnom sajmu BIAM & WELDING u Zagrebu, Hrvatska. Posjetite nas od 26-29. travnja 2022. (10-18 sati)...
Blast Tehnik IBS usisni sustavi su prikladni za usisavanje različitih medija (prašina, zapaljiva prašina, uljne pare, dim...). IBS usisni sustavi...

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.