Profesionalno ergonomsko mobilno dizalo za čiste sobe

Za poznatog klijenta u farmaceutskoj proizvodnji osigurali smo pokretno dizalo (2 komada) za primjenu u čistim sobama. Riječ je o fleksibilnoj opremi prilagođenoj specifičnim potrebama i željama (custom made).

Mobilno dizalo za upotrebu u farmaceutskoj, kemijskoj i prehrambenoj industriji

Hvataljke mobilnih dizala prilagođene su potrebama kupca, za podizanje kolutova folije različitih masa i dimenzija. U proizvodnji mobilnih kolica primijenili smo nehrđajući čelik AISI304/316L. Kao stručnjaci za pjeskarenje osigurali smo zahtijevanu hrapavost površine (Ra<1,6 µm).

Primjena u čistim sobama

Kako je riječ o primjeni dizala u čistim sobama, oba smo prilagodili za jednostavno čišćenje i održavanje. To znači da smo, uz zahtijevane materijale, koristili i sustav podizanja, vođenja i manevriranja koji ne dopušta prianjanje nečistoća te je jednostavan za čišćenje. Održavanje i čišćenje mobilnih dizala moguće je prema standardima propisanim za korištenje u čistim sobama u farmaceutskoj industriji.

Da je uređajem jednostavno i korisniku prilagođeno upravljati, svjedoče i komentari korisnika koji su pohvalili iznimnu odzivnost, jednostavno rukovanje te opću primjenu i učinkovitost obaju mobilnih dizala.

VIDEO: Sastavljanje modularnih hvataljki za pokretno dizalo

Prilagodbe prema želji naručitelja

Osim navedenih dizala po narudžbi, koje smo osigurali naručitelju, nudimo i druge prilagodbe prema Vašim željama i potrebama. Tako možemo osigurati izvedbu dizala za primjenu u EX prostorima, prilagoditi hvataljke za različite operacije i primjene. Ovisno o vašim željama i potrebama, možemo omogućiti korištenje pokretnog dizala za podizanje raznih tereta (folije, alati, bačve, kontejneri, palete, procesni alati…).

Modularni dizajn hvataljki

Moguće je izraditi i pokretno dizalo s različitim hvataljkama. To znači da jedno dizalo možete primjenjivati za nekoliko različitih zadataka. Naime, omogućujemo brzu i jednostavnu izmjenu alata na mjestu primjene dizala.

Mobilno dizalo

U slučaju da imate pitanja ili i sami trebate rješenje za podizanje i premještanje, kontaktirajte nas putem niže navedenih informacija. Rado ćemo proučiti vaš problem i ponuditi vam najbolje moguće rješenje.

Vidi također MOBILNA DIZALA I MANIPULATORI.

NAŠE USLUGE

ZANIMA VAS VIŠE?

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na vaše pitanje.

BUDITE PRVI!

Prijavite se na naše vijesti i budite ispred konkurencije s najnovijim informacijama o površinskoj obradi.

PROČITAJTE VIŠE

Brzomontažna komora za pjeskarenje BLAST HUB, Blast Tehnik. Pridodljiva vašim potrebama, robustna, za unutarnju i vanjsku postavu te za sve...
Kako smo u rekordnom vremenu očistili čađ s mjesta požara? 4000 m2 površine u SAMO 6 dana! Kontaminiranim površinama vratili...
Blast Tehnik lasersko čišćenje izvodi pomoću lasera Netalux. Pored usluga i strojeva, Blast Tehnik nudi održavanje i servis uređaja za...
Stroj za pjeskarenje za skidanje srha s plastičnih proizvoda Linear Tumble Belt. Uređaj za pjeskarenje plastike s plastičnim medijima za...
Desetljeća terenskih iskustava su nam omogućila izgraditi VRHUNSKI stroj za čišćenje suhim ledom PO MJERI KORISNIKA.
Planiranje preventivnih isključivanja je troškovno učinkovitije i sigurnije. Neplanirani ispadi u proizvodnji se naime događaju u neprimjerenim trenutcima, uzrokuju dugotrajne...

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.