Pjeskarenje podnih oznaka

Pjeskarenje podnih oznaka

Pjeskarenje podnih oznaka

Pjeskarenje podnih oznaka. Najbolje rješenje za uklanjanje svih vrsta podnih oznaka!

Zbog promjena režima prometa, sigurnosnih mjera ili istrošenosti, stare podne oznake potrebno je ukloniti i zamijeniti ih novima. Za razliku od konvencionalnih metoda uklanjanja podnih oznaka (glodanje/brušenje), pjeskarenje omogućuje uklanjanje bez dizanja prašine u okolinu i u najmanju ruku usporedive performanse!

7 prednosti pjeskarenja podnih oznaka u odnosu na druge metode uklanjanja podnih oznaka, tj. zašto je pjeskarenje najbolja tehnologija za takve vrste zahvata?

Detalj: pjeskarena površina (gore), ostaci epoksidnih podnih oznaka (dolje).

Područja primjene:

Trenutak tijekom pjeskarenja podnih oznaka u mehaničarskoj radionici.

Primjer iz prakse:
U mehaničarskoj radionici za osobna, dostavna i teretna vozila, 5-slojni epoksidni premaz počeo se ljuštiti s betonske podloge. Oznake tamo imaju izrazit sigurnosni značaj, a omogućuju i jednostavno čišćenje u slučaju prolijevanja ulja, goriva ili drugih tekućina. Zbog zahtijevane brzine i čistoće zahvata (bez dizanja prašine u okolinu), pjeskarenje namjenskim uređajem za uklanjanje podnih oznaka bio je najbolji izbor. U dva radna dana očistili smo više od 50 metara kvadratnih debelih slojeva epoksidnih podnih oznaka.

Usporedba: prije pjeskarenja (lijevo) i poslije naše usluge pjeskarenja (desno).

Zašto Blast Tehnik?

NAŠE USLUGE

ZANIMA VAS VIŠE?

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na vaše pitanje.

BUDITE PRVI!

Prijavite se na naše vijesti i budite ispred konkurencije s najnovijim informacijama o površinskoj obradi.

PROČITAJTE VIŠE

Predstavit ćemo se na Međunarodnom sajmu BIAM & WELDING u Zagrebu, Hrvatska. Posjetite nas od 26-29. travnja 2022. (10-18 sati) u dvorani 8A, na izložbenom prostoru 30.
Blast Tehnik IBS usisni sustavi su prikladni za usisavanje različitih medija (prašina, zapaljiva prašina, uljne pare, dim...). IBS usisni sustavi mogu se ugraditi u nove i postojeće proizvodne linije.
Rješenja za periodično i generalno održavanje RTO & RCO sustava. "0" emisija i optimalna energetska učinkovitost. Održavanje RTO sustava nudimo gotovo u čitavoj Europi!
Pjeskarenje na terenu je svestrana i učinkovita tehnologija obrade površine za uklanjanje boje, hrđe i nečistoća te pripremu površina za daljnju antikorozivnu zaštitu (lakiranje, pocinčavanje, metalizacija, gumiranje...) ili postizanje željene konačne strukture.
Čišćenje suhim ledom omogućuje vam smanjenje zastoja u proizvodnji i višu kvalitetu proizvoda. Proces je brz, bez primjene vode i kemikalija.
Čišćenje grijača je najbolje rješenje za održavanje vašeg sustava grijanja. Tehnologijom čišćenja suhim snijegom potpuno i bez oštećenja očistimo vaše grijače. Na taj način osiguravamo besprijekorno čisto saće i optimalno iskorištavanje toplinske energije.

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.