Pjeskarenje podnih oznaka

Pjeskarenje podnih oznaka

Pjeskarenje podnih oznaka

Pjeskarenje podnih oznaka. Najbolje rješenje za uklanjanje svih vrsta podnih oznaka!

Zbog promjena režima prometa, sigurnosnih mjera ili istrošenosti, stare podne oznake potrebno je ukloniti i zamijeniti ih novima. Za razliku od konvencionalnih metoda uklanjanja podnih oznaka (glodanje/brušenje), pjeskarenje omogućuje uklanjanje bez dizanja prašine u okolinu i u najmanju ruku usporedive performanse!

7 prednosti pjeskarenja podnih oznaka u odnosu na druge metode uklanjanja podnih oznaka, tj. zašto je pjeskarenje najbolja tehnologija za takve vrste zahvata?

Detalj: pjeskarena površina (gore), ostaci epoksidnih podnih oznaka (dolje).

Područja primjene:

Trenutak tijekom pjeskarenja podnih oznaka u mehaničarskoj radionici.

Primjer iz prakse:
U mehaničarskoj radionici za osobna, dostavna i teretna vozila, 5-slojni epoksidni premaz počeo se ljuštiti s betonske podloge. Oznake tamo imaju izrazit sigurnosni značaj, a omogućuju i jednostavno čišćenje u slučaju prolijevanja ulja, goriva ili drugih tekućina. Zbog zahtijevane brzine i čistoće zahvata (bez dizanja prašine u okolinu), pjeskarenje namjenskim uređajem za uklanjanje podnih oznaka bio je najbolji izbor. U dva radna dana očistili smo više od 50 metara kvadratnih debelih slojeva epoksidnih podnih oznaka.

Usporedba: prije pjeskarenja (lijevo) i poslije naše usluge pjeskarenja (desno).

Zašto Blast Tehnik?

NAŠE USLUGE

ZANIMA VAS VIŠE?

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na vaše pitanje.

BUDITE PRVI!

Prijavite se na naše vijesti i budite ispred konkurencije s najnovijim informacijama o površinskoj obradi.

PROČITAJTE VIŠE

Blast Tehnik lasersko čišćenje izvodi pomoću lasera Netalux. Pored usluga i strojeva, Blast Tehnik nudi održavanje i servis uređaja za lasersko čišćenje.
Stroj za pjeskarenje za skidanje srha s plastičnih proizvoda Linear Tumble Belt. Uređaj za pjeskarenje plastike s plastičnim medijima za pjeskarenje. Antistatički sustav sprječava lijepljenje medija na proizvode.
Desetljeća terenskih iskustava su nam omogućila izgraditi VRHUNSKI stroj za čišćenje suhim ledom PO MJERI KORISNIKA.
Planiranje preventivnih isključivanja je troškovno učinkovitije i sigurnije. Neplanirani ispadi u proizvodnji se naime događaju u neprimjerenim trenutcima, uzrokuju dugotrajne zastoje i visoke troškove te često zahtijevaju zamjenu opreme.
Predstavit ćemo se na Međunarodnom sajmu BIAM & WELDING u Zagrebu, Hrvatska. Posjetite nas od 26-29. travnja 2022. (10-18 sati) u dvorani 8A, na izložbenom prostoru 30.
Blast Tehnik IBS usisni sustavi su prikladni za usisavanje različitih medija (prašina, zapaljiva prašina, uljne pare, dim...). IBS usisni sustavi mogu se ugraditi u nove i postojeće proizvodne linije.

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.