Terensko pjeskarenje

Pjeskarenje na terenu izvodimo po čitavoj Sloveniji

Lokacija ne predstavlja problem. Popis mjesta gdje smo već izvodili terensko pjeskarenje iznimno je velik i sve je duži.

Pjeskarenje na terenu Ljubljana, Maribor, Kopar, Jesenice, Kranj, Ajdovščina, Kočevje, Murska Sobota, Ptuj, Celje, Velenje, Slovenj Gradec, Domžale, Medvode, Kranjska Gora, Trebnje, Nova Gorica, Novo mesto, Tolmin…

Pjeskarenje usred Ljubljane?

Za pjeskarenje u urbanim središtima (točnije u našem glavnom gradu) moglo bi se reći da je posebna „grana“ pjeskarenja. Osiguravanje kvalitetne i ekološki prihvatljive usluge te briga o sigurnosti prolaznika ključni su elementi koje nikako ne smijemo zanemariti.

Pjeskarenje na terenu prirodnim abrazivima za pjeskarenje.

Za (abrazivno) pjeskarenje u urbanim središtima primjenjujemo prirodne i ekološki prihvatljive medije za pjeskarenje (abrazive). Oni ne uzrokuju opterećenje za okoliš, iako mali udio ostaje prisutan u okolišu (u obliku prašine). Za usluge pjeskarenja na terenu raspolažemo mobilnim jedinicama za pjeskarenje i izvorima stlačenog zraka. Na taj način pružamo učinkovitu i troškovno prihvatljivu uslugu na terenu. S našim timom osiguravamo 24-satnu raspoloživost na području Slovenije.

Objekt - MINI GOLF centar Tivoli, Ljubljana

Igranje mini golfa ljudima je užitak koji još više dolazi do izražaja ukoliko se odvija na urednim i očima privlačnim objektima/površinama. Samo redovito održavanje s vremenom nije dovoljno, pa je potrebno temeljito djelovati. Rješenje je Blast Tehnik – pjeskarenje. Zbog nemoguće demontaže objekata, pjeskarenje smo obavili na terenu.

Radno mjesto je pripremljeno za početak pjeskarenja.

Betonske i metalne površine vlasnici su desetljećima samo premazivali različitim slojevima boje. Naslage boje stoga nisu bile postojane, površina se ljuštila, a metalne dijelove je ozbiljno zahvatila korozija. U dva radna dana smo s našim timom temeljito ispjeskarili svih 18 mini golf terena. Ukupna površina iznosila je 350 metara kvadratnih.

Detalj, prije pjeskarenja. Mnoge slojeve boje i hrđe s metalnih dijelova možemo učinkovito ukloniti samo pomoću pjeskarenja!

Pjeskarenjem smo objekte optimalno pripremili za nanošenje zaštitnih premaza. Boja se više neće ljuštiti, a površine će dugo ostati privlačne. Neka igra počne!

Pjeskarenjem smo objekte optimalno pripremili za nanošenje zaštitnih premaza. Boja se više neće ljuštiti, a površine će dugo ostati privlačne. Neka igra počne!

Želite doznati više o terenskom pjeskarenju? Pogledajte na poveznici.

Terensko pjeskarenje smo izvodili i za:

Zašto Blast Tehnik?

NAŠE USLUGE

ZANIMA VAS VIŠE?

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na vaše pitanje.

BUDITE PRVI!

Prijavite se na naše vijesti i budite ispred konkurencije s najnovijim informacijama o površinskoj obradi.

PROČITAJTE VIŠE

Brzomontažna komora za pjeskarenje BLAST HUB, Blast Tehnik. Pridodljiva vašim potrebama, robustna, za unutarnju i vanjsku postavu te za sve...
Kako smo u rekordnom vremenu očistili čađ s mjesta požara? 4000 m2 površine u SAMO 6 dana! Kontaminiranim površinama vratili...
Blast Tehnik lasersko čišćenje izvodi pomoću lasera Netalux. Pored usluga i strojeva, Blast Tehnik nudi održavanje i servis uređaja za...
Stroj za pjeskarenje za skidanje srha s plastičnih proizvoda Linear Tumble Belt. Uređaj za pjeskarenje plastike s plastičnim medijima za...
Desetljeća terenskih iskustava su nam omogućila izgraditi VRHUNSKI stroj za čišćenje suhim ledom PO MJERI KORISNIKA.
Planiranje preventivnih isključivanja je troškovno učinkovitije i sigurnije. Neplanirani ispadi u proizvodnji se naime događaju u neprimjerenim trenutcima, uzrokuju dugotrajne...

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.