IBS usisni sustavi

IBS usisni sustavi

IBS usisni sustavi Blast Tehnik

Štetni dim, prašina i plinovi uklanjaju se izravno na izvoru!

Industrijski usis i filtracija ugrađuju se u postojeće vodove, kao i u novogradnje.

Zašto odabrati IBS sukciju

IBS usisni sustavi - reference:

Lokalna ekstrakcija i filtracija

Usisavanje na izvoru

Učinkovito odsisavanje raznih medija (prašina i zapaljiva prašina, uljne pare, dim, otrovni plinovi…). IBS sustavi za ekstrakciju osiguravaju proces bez kontaminacije proizvoda, bolju kvalitetu zraka, niže operativne troškove i sigurnije poslove.

Integracija u postojeći sustav

IBS sustavi za ekstrakciju mogu se konfigurirati i prilagoditi potrebama kupca. Moguća je SAMOSTALNA montaža ili integracija u postojeći usisni sustav.

Modularni dizajn

IBS sustavi za ekstrakciju prilagodljivi su vašim tehničkim i prostornim potrebama te omogućuju kontinuirani rad, nisku razinu buke i jednostavno održavanje.

Tehnički podaci za IBS:
Zašto Blast Technician IBS Suction Systems?
Previous
Next
Facebook
LinkedIn
Print

NAŠE USLUGE

ZANIMA VAS VIŠE?

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na vaše pitanje.

BUDITE PRVI!

Prijavite se na naše vijesti i budite ispred konkurencije s najnovijim informacijama o površinskoj obradi.

PROČITAJTE VIŠE

Blast Tehnik lasersko čišćenje izvodi pomoću lasera Netalux. Pored usluga i strojeva, Blast Tehnik nudi održavanje i servis uređaja za lasersko čišćenje.
Stroj za pjeskarenje za skidanje srha s plastičnih proizvoda Linear Tumble Belt. Uređaj za pjeskarenje plastike s plastičnim medijima za pjeskarenje. Antistatički sustav sprječava lijepljenje medija na proizvode.
Desetljeća terenskih iskustava su nam omogućila izgraditi VRHUNSKI stroj za čišćenje suhim ledom PO MJERI KORISNIKA.
Planiranje preventivnih isključivanja je troškovno učinkovitije i sigurnije. Neplanirani ispadi u proizvodnji se naime događaju u neprimjerenim trenutcima, uzrokuju dugotrajne zastoje i visoke troškove te često zahtijevaju zamjenu opreme.
Predstavit ćemo se na Međunarodnom sajmu BIAM & WELDING u Zagrebu, Hrvatska. Posjetite nas od 26-29. travnja 2022. (10-18 sati) u dvorani 8A, na izložbenom prostoru 30.
Rješenja za periodično i generalno održavanje RTO & RCO sustava. "0" emisija i optimalna energetska učinkovitost. Održavanje RTO sustava nudimo gotovo u čitavoj Europi!

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.