IBS usisni sustavi

IBS usisni sustavi

IBS usisni sustavi Blast Tehnik

Štetni dim, prašina i plinovi uklanjaju se izravno na izvoru!

Industrijski usis i filtracija ugrađuju se u postojeće vodove, kao i u novogradnje.

Zašto odabrati IBS sukciju

IBS usisni sustavi - reference:

Lokalna ekstrakcija i filtracija

Usisavanje na izvoru

Učinkovito odsisavanje raznih medija (prašina i zapaljiva prašina, uljne pare, dim, otrovni plinovi…). IBS sustavi za ekstrakciju osiguravaju proces bez kontaminacije proizvoda, bolju kvalitetu zraka, niže operativne troškove i sigurnije poslove.

Integracija u postojeći sustav

IBS sustavi za ekstrakciju mogu se konfigurirati i prilagoditi potrebama kupca. Moguća je SAMOSTALNA montaža ili integracija u postojeći usisni sustav.

Modularni dizajn

IBS sustavi za ekstrakciju prilagodljivi su vašim tehničkim i prostornim potrebama te omogućuju kontinuirani rad, nisku razinu buke i jednostavno održavanje.

Tehnički podaci za IBS:
Zašto Blast Technician IBS Suction Systems?
Previous
Next
Facebook
LinkedIn
Print

NAŠE USLUGE

ZANIMA VAS VIŠE?

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na vaše pitanje.

BUDITE PRVI!

Prijavite se na naše vijesti i budite ispred konkurencije s najnovijim informacijama o površinskoj obradi.

PROČITAJTE VIŠE

Predstavit ćemo se na Međunarodnom sajmu BIAM & WELDING u Zagrebu, Hrvatska. Posjetite nas od 26-29. travnja 2022. (10-18 sati) u dvorani 8A, na izložbenom prostoru 30.
Rješenja za periodično i generalno održavanje RTO & RCO sustava. "0" emisija i optimalna energetska učinkovitost. Održavanje RTO sustava nudimo gotovo u čitavoj Europi!
Pjeskarenje na terenu je svestrana i učinkovita tehnologija obrade površine za uklanjanje boje, hrđe i nečistoća te pripremu površina za daljnju antikorozivnu zaštitu (lakiranje, pocinčavanje, metalizacija, gumiranje...) ili postizanje željene konačne strukture.
Čišćenje suhim ledom omogućuje vam smanjenje zastoja u proizvodnji i višu kvalitetu proizvoda. Proces je brz, bez primjene vode i kemikalija.
Čišćenje grijača je najbolje rješenje za održavanje vašeg sustava grijanja. Tehnologijom čišćenja suhim snijegom potpuno i bez oštećenja očistimo vaše grijače. Na taj način osiguravamo besprijekorno čisto saće i optimalno iskorištavanje toplinske energije.
Predstavljamo industrijski usisivač (filtar) prašine EXTRACTOR 4 / 6-10,000 HIGH. To je proizvod iz obitelji IBS Filtriranje & Separacija Blast Tehnik. Omogućuje učinkovito odsisavanje u primjenama: PRAŠKASTO LAKIRANJE i TEFLONIZACIJA.

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.