Čišćenje

Neugodnost koja nas često zbunjuje svakako je prljava površina, bilo da je riječ o nečistoćama na kamenim, betonskim, uljnim ili drugim površinama. Vrijeme je da očistimo bazen ili očistimo vandalizam uzrokovan grafitima.

Kameni svod prije i poslije čišćenja.
Demonstracija čišćenja: kameni svod prije i poslije čišćenja.

Nema veze. Tu smo mi koji ćemo očistiti one najnepristupačnije, prljave i estetski neprivlačne površine koje ćemo uljepšati i opet će biti oku ugodne, primjenjive, čiste i sprječavat će razmnožavanje bakterija i mikroba.

Upoznajte tehnologiju pjeskarenja

Površine čistimo tehnologijom pjeskarenja koja će ukloniti i najtvrdokorniju nečistoću. Zbog snage čestica pijeska i brzine, površine će ponovno biti glatke i čiste. Bez obzira na materijal, pjeskarenje je učinkovito i sigurno rješenje za vaš problem.

Pjeskarenje izvodimo na terenu, prema dogovoru i u našim kabinama za pjeskarenje i komorama za pjeskarenje.

Čišćenje kamenih i betonskih površina

Uporne mrlje, žvakaće gume na javnim površinama i nogostupima, prljava fasada i kamen, pa čak i beton. Sve to spada u čimbenike koji izazivaju ljutnju i namrštenost, kao i pomisao da ih je nemoguće ukloniti. To je možda i istina, ukoliko ste sam svoj majstor. No, ne smijete dopustiti da išta od navedenog u vama probudi loše raspoloženje, jer vi niste taj koji može osigurati da se mrlja u potpunosti ukloni. Vi ste već dovoljno dobri na svom području, a nama prepustite ono što vam smeta, jer mi ćemo se rado uhvatiti u koštac sa svim prljavim površinama i urediti ih umjesto vas. Pjeskarenjem tako očistimo beton, kamen, betonske i kamene škarpe i asfalt. Brzo i učinkovito.

Primjeri iz prakse: čišćenje kamenog svoda

Pjeskarenje kamenoga svoda vrata.

Čišćenje grafita

Kako vas tek “ne vesele” grafiti. Unatoč tome da neki od njih mogu biti prava remek-djela, nije im mjesto na vašim površinama. Međutim, boje mogu biti toliko tvrdokorne da ih ne može prekriti niti jedna druga boja. Površinu je potrebno temeljito očistiti. Nudimo vam rješenje i za to. Za vrlo učinkovito čišćenje grafita i natpisa iskazalo se pjeskarenje sodom. Da, soda je ta koja zajedno s ostalim potrebnim sastojcima otapa boje, bez obzira s kojim materijalom ili bojama su grafiti ili natpisi načinjeni.

Primjer iz prakse: uklanjanje grafita

Uklanjanje grafita. Pjeskarenje betona.

Čišćenje drvenih površina

Drvo je također moguće očistiti pjeskarenjem. Štoviše, restaurirane drvene površine nakon pjeskarenja izgledaju kao nove.

Primjer iz prakse: čišćenje masivnih vrata i komode

Čišćenje masivnih, drvenih vrata.

Čišćenje uljne površine

Mrlje od ulja mogu biti vrlo neugodne i tvrdokorne. Ne ukoliko se odlučimo za metodu čišćenja pjeskarenjem koja je najbolji način za temeljito čišćenje uljnih mrlja ili maziva te izlijevanja nafte.

Čišćenje bazena

Prije kupanja u bazenima važno je da površina bazena bude čista, jer nam bakterije koje se nakupljaju na površini mogu uzrokovati dosta problema.

Čišćenje bazena i keramičkih pločica

Kažu da je bolje spriječiti nego liječiti. To je istina. Čistoća bazena iznimno je važna za vaše zdravlje. Kao čistač amater, naravno da prvo posežete za kemikalijama pomoću kojih želite očistiti bazen. Sigurni ste da ste obavili posao. No jeste li stvarno?

Dobro je znati da je za čisti bazen potrebno dubinsko i stoga učinkovito čišćenje bazena. Mi primjenjujemo pjeskarenje suhim ledom. Ne samo da je riječ o ekološki prihvatljivoj metodi, već zbog niske temperature suhog leda uništava sve bakterije koje su se nakupile na površini, najčešće na dnu ili na stranicama bazena.

Dodatna ponuda za bazene

Sada dodatno i za siguran bazen. Pločice uz bazen su skliske. Uzgred, možete se ozlijediti vi ili vaši posjetitelji. To je naravno neprihvatljivo. Ovaj problem možete izbjeći, jer pjeskarenje omogućuje i hrapavljenje površina. Na taj način pločice obrađujemo na mikro razini i sprječavamo klizanje. Nakon hrapavljenja izvodimo i završnu impregnaciju površine koja površinu čini vodootpornom. Kapljice vode se jednostavno odbijaju od površine. Sada je bazen siguran.

Napravite korak dalje s tehnologijom pjeskarenja!

Sve što trebate učiniti je povjeriti nam svoj problem. Pošaljite nam upit na [email protected] i rado ćemo se posavjetovati s vama o mogućim rješenjima, jer nikada ne zaboravljamo koliko je važno brzo i učinkovito rješenje. Možete nas nazvati i na +386 41 671 002.

NAŠE USLUGE

ZANIMA VAS VIŠE?

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na vaše pitanje.

BUDITE PRVI!

Prijavite se na naše vijesti i budite ispred konkurencije s najnovijim informacijama o površinskoj obradi.

PROČITAJTE VIŠE

Brzomontažna komora za pjeskarenje BLAST HUB, Blast Tehnik. Pridodljiva vašim potrebama, robustna, za unutarnju i vanjsku postavu te za sve...
Kako smo u rekordnom vremenu očistili čađ s mjesta požara? 4000 m2 površine u SAMO 6 dana! Kontaminiranim površinama vratili...
Blast Tehnik lasersko čišćenje izvodi pomoću lasera Netalux. Pored usluga i strojeva, Blast Tehnik nudi održavanje i servis uređaja za...
Stroj za pjeskarenje za skidanje srha s plastičnih proizvoda Linear Tumble Belt. Uređaj za pjeskarenje plastike s plastičnim medijima za...
Desetljeća terenskih iskustava su nam omogućila izgraditi VRHUNSKI stroj za čišćenje suhim ledom PO MJERI KORISNIKA.
Planiranje preventivnih isključivanja je troškovno učinkovitije i sigurnije. Neplanirani ispadi u proizvodnji se naime događaju u neprimjerenim trenutcima, uzrokuju dugotrajne...

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.