Čišćenje tiskarskih strojeva suhim ledom

Čišćenje tiskarskih strojeva suhim ledom

Čišćenje tiskarskih strojeva

Kako bi tiskarski stroj radio nesmetano i kvalitetno potrebno je pravilno održavanje i čišćenje. Ručno struganje i čišćenje je dugotrajan zadatak. Bitno bolje rješenje je čišćenje tiskarskog stroja suhim ledom, kojim se štedi do 80 % vremena čišćenja.

Pjeskarenje tiskarskih strojeva: prije i poslije

Za čišćenje primjenjujemo suhi led

Budući da su tiskarski strojevi obično osjetljivi i imaju mnogo uglova u kojima se nakupljaju nečistoće i ometaju njihov rad, pjeskarenje suhim ledom je učinkovito rješenje jer mlaz suhog leda trenutno dopire do najmanjih kutaka, što se ne može postići ručnim struganjem. Pjeskarenje je sigurno, ne oštećuje površine i bez sekundarnih otpada, vode ili kemikalija uklanja slojeve sasušenih boja, pri čemu nisu potrebna nikakva sredstva za čišćenje ili alati za struganje, koji bi inače mogli oštetiti površinu. S lakoćom se mogu očistiti i brtve, plastični spojni elementi i kabeli, jer smo jedini koji primjenjujemo pelete veličine 1,7 mm koje sami izrađujemo.

Kako izgleda čišćenje tiskarskih strojeva

Velika ušteda vremena

Budući da za čišćenje ne primjenjujemo hlapljiva sredstva za čišćenje, metoda je potpuno sigurna od požara i stroj može konstantno biti pod naponom.

Pjeskarenje suhim ledom je stoga brzo, učinkovito i sigurno, što omogućuje višu učinkovitost stroja i kvalitetu tiskanja. To znači ekonomičnije održavanje i manje zastoja tiskarskog stroja.

100 % jamstvo na zadovoljstvo!

Kako smo uvjereni u kvalitetu pružene usluge, nudimo 100 % jamstvo, a u slučaju nezadovoljstva uslugu vam ne naplaćujemo.

Čišćenje suhim ledom

Želite doznati više o čišćenju suhim ledom kojeg izvodimo? Pogledajte na poveznici.

Zašto Blast Tehnik?

NAŠE USLUGE

ZANIMA VAS VIŠE?

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na vaše pitanje.

BUDITE PRVI!

Prijavite se na naše vijesti i budite ispred konkurencije s najnovijim informacijama o površinskoj obradi.

PROČITAJTE VIŠE

Predstavit ćemo se na Međunarodnom sajmu BIAM & WELDING u Zagrebu, Hrvatska. Posjetite nas od 26-29. travnja 2022. (10-18 sati) u dvorani 8A, na izložbenom prostoru 30.
Blast Tehnik IBS usisni sustavi su prikladni za usisavanje različitih medija (prašina, zapaljiva prašina, uljne pare, dim...). IBS usisni sustavi mogu se ugraditi u nove i postojeće proizvodne linije.
Rješenja za periodično i generalno održavanje RTO & RCO sustava. "0" emisija i optimalna energetska učinkovitost. Održavanje RTO sustava nudimo gotovo u čitavoj Europi!
Pjeskarenje na terenu je svestrana i učinkovita tehnologija obrade površine za uklanjanje boje, hrđe i nečistoća te pripremu površina za daljnju antikorozivnu zaštitu (lakiranje, pocinčavanje, metalizacija, gumiranje...) ili postizanje željene konačne strukture.
Čišćenje suhim ledom omogućuje vam smanjenje zastoja u proizvodnji i višu kvalitetu proizvoda. Proces je brz, bez primjene vode i kemikalija.
Čišćenje grijača je najbolje rješenje za održavanje vašeg sustava grijanja. Tehnologijom čišćenja suhim snijegom potpuno i bez oštećenja očistimo vaše grijače. Na taj način osiguravamo besprijekorno čisto saće i optimalno iskorištavanje toplinske energije.

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.