Automatsko pjeskarenje u Nuklearnoj elektrani Krško

Automatsko pjeskarenje u Nuklearnoj elektrani Krško

Prema zahtjevnim standardima za automatsko pjeskarenje koji su na snazi u nuklearnoj industriji, 2019. godine uspješno smo izveli pjeskarenje unutrašnje strane 100 metara cjevovoda promjera 1 metar. Trenutačno su u tijeku intenzivne pripreme za remont 2021. godine, kada ćemo postupak ponoviti na ostatku cjevovoda.

Na temelju dosadašnjeg iskustva s radom u najzahtjevnijim industrijama, izvodimo i automatsko pjeskarenje cjevovoda u kemijskoj i farmaceutskoj industriji te cjevovoda u hidroelektranama i termoelektranama u zemlji i inozemstvu.

Svojim naručiteljima pružamo vrhunsku provedbu cjelokupne usluge s namjenski razvijenim strojevima za automatsko pjeskarenje i vlastitim laboratorijem za razvoj i ispitivanje obrade površina.

Zahvaljujemo se naručitelju Westinghouse Electric Company i Nuklearnoj elektrani Krško koji su nas prepoznali kao stručnog partnera i ponovo nam povjerili zahtjevan zadatak.

NAŠE USLUGE

ZANIMA VAS VIŠE?

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na vaše pitanje.

BUDITE PRVI!

Prijavite se na naše vijesti i budite ispred konkurencije s najnovijim informacijama o površinskoj obradi.

PROČITAJTE VIŠE

Blast Tehnik lasersko čišćenje izvodi pomoću lasera Netalux. Pored usluga i strojeva, Blast Tehnik nudi održavanje i servis uređaja za lasersko čišćenje.
Stroj za pjeskarenje za skidanje srha s plastičnih proizvoda Linear Tumble Belt. Uređaj za pjeskarenje plastike s plastičnim medijima za pjeskarenje. Antistatički sustav sprječava lijepljenje medija na proizvode.
Desetljeća terenskih iskustava su nam omogućila izgraditi VRHUNSKI stroj za čišćenje suhim ledom PO MJERI KORISNIKA.
Planiranje preventivnih isključivanja je troškovno učinkovitije i sigurnije. Neplanirani ispadi u proizvodnji se naime događaju u neprimjerenim trenutcima, uzrokuju dugotrajne zastoje i visoke troškove te često zahtijevaju zamjenu opreme.
Predstavit ćemo se na Međunarodnom sajmu BIAM & WELDING u Zagrebu, Hrvatska. Posjetite nas od 26-29. travnja 2022. (10-18 sati) u dvorani 8A, na izložbenom prostoru 30.
Blast Tehnik IBS usisni sustavi su prikladni za usisavanje različitih medija (prašina, zapaljiva prašina, uljne pare, dim...). IBS usisni sustavi mogu se ugraditi u nove i postojeće proizvodne linije.

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.