Automatska linija za pjeskarenje profila i cijevi

Automatska linija za pjeskarenje profila i cijevi

Riječ je o iznimno sofisticiranom (automatska linija za pjeskarenje), preciznom i automatski upravljanom uređaju za pjeskarenje ALU i INOX cijevi te profila.

Automatska linija za pjeskarenje namijenjena je preciznom pjeskarenju cijevi i profila od ALU i INOX materijala, do promjera 100 mm.

Postupak pjeskarenja provodi se keramičkim kuglicama, s ciljem estetski matiranog izgleda gotovog proizvoda.

Automatska linija za pjeskarenje ima dnevni kapacitet od 1.200 kom.

Ove godine smo već ugradili takav uređaj, a isti ili prilagođen vašim potrebama možemo ugraditi i kod vas.

Omogućite pjeskarenje cijevi i profila i svojim klijentima.

NAŠE USLUGE

ZANIMA VAS VIŠE?

Kontaktirajte nas i rado ćemo odgovoriti na vaše pitanje.

BUDITE PRVI!

Prijavite se na naše vijesti i budite ispred konkurencije s najnovijim informacijama o površinskoj obradi.

PROČITAJTE VIŠE

Blast Tehnik lasersko čišćenje izvodi pomoću lasera Netalux. Pored usluga i strojeva, Blast Tehnik nudi održavanje i servis uređaja za lasersko čišćenje.
Stroj za pjeskarenje za skidanje srha s plastičnih proizvoda Linear Tumble Belt. Uređaj za pjeskarenje plastike s plastičnim medijima za pjeskarenje. Antistatički sustav sprječava lijepljenje medija na proizvode.
Desetljeća terenskih iskustava su nam omogućila izgraditi VRHUNSKI stroj za čišćenje suhim ledom PO MJERI KORISNIKA.
Planiranje preventivnih isključivanja je troškovno učinkovitije i sigurnije. Neplanirani ispadi u proizvodnji se naime događaju u neprimjerenim trenutcima, uzrokuju dugotrajne zastoje i visoke troškove te često zahtijevaju zamjenu opreme.
Predstavit ćemo se na Međunarodnom sajmu BIAM & WELDING u Zagrebu, Hrvatska. Posjetite nas od 26-29. travnja 2022. (10-18 sati) u dvorani 8A, na izložbenom prostoru 30.
Blast Tehnik IBS usisni sustavi su prikladni za usisavanje različitih medija (prašina, zapaljiva prašina, uljne pare, dim...). IBS usisni sustavi mogu se ugraditi u nove i postojeće proizvodne linije.

Kako bismo Vam omogućili zanimljiv posjet, na web stranici koristimo kolačiće. Nastavkom prihvaćate njihovu upotrebu, a više o njima možete pročitati ovdje.